Üniversitemiz KUDAKAF 2023'e Katıldı.

03 Ocak 2024 Çarşamba

Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde, 18-19 Aralık 2023 tarihlerinde Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF’23) düzenlendi. Üniversitemizden başta Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber olmak üzere; Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, Dr. Arzu Kılıç Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisimiz, akademik personelimiz ve yaklaşık 600 öğrenciden oluşan ekibimiz fuara katıldı. 7 üniversitenin paydaşlığını yaptığı ve 68 firmanın sponsorluğunda, 120’si kamu 248’u özel olmak üzere toplamda 368 katılımcının yer aldığı KUDAKAF 2023’de girişimciler ve sektörlerin önde gelen firmaları öğrencilerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin (CBİKO) “Yetenek Her Yerde” sloganıyla başlatmış olduğu Bölgesel Kariyer Fuarlarından olan Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF) istihdam konusunda büyük fırsatlar ve imkânlar sunuyor.